Home activiteiten - Geen kind achterop! Landelijk aftrap campagne Geen Kind Achterop!

Landelijk aftrap campagne Geen Kind Achterop!

Op donderdag 16 mei 2024 vindt de landelijke aftrap plaats van de jaarlijkse campagne “Geen Kind Achterop’, gelijktijdig met de campagne ‘fietsnaarjewerkdag’. Een samenwerking tussen Leergeld Nederland, Leergeld Parkstad, Bovengrondse Vakschool (BVS)/ WerkvoorHeerlen, gemeente Heerlen, Lease-a-bike, City Deal (project Min. I&W) en de ANWB.

Aan deze aftrap wordt een inzamelingsactie gekoppeld voor overbodige (kinder)fietsen, waarmee we kinderen uit de doelgroep van Leergeld kunnen helpen om met hun vriendjes mee te kunnen doen.

11.30u – Fiets-naar-je-werktour van Geleenstraat 25 Heerlen (gemeentehuis) naar Passartweg 150 Heerlen (Bovengrondse Vakschool/ WerkvoorHeerlen) voor genodigden

12.30u – KICK OFF Geen Kind Achterop 2024

13:00u – Lunch

13.30u – Einde programma

De campagne Geen Kind Achterop is erop gericht om fietsen in te zamelen voor kinderen uit gezinnen die zich dat niet kunnen veroorloven. Als organisatie en in deze campagne werken we als Leergeld Nederland en Leergeld Parkstad onder andere nauw samen met partijen als de gemeenten, sociale werkplaatsen zoals de BVS/ WerkvoorHeerlen, City Deal, Lease a Bike en de ANWB. Met inzet van vertegenwoordigers van al deze organisaties en creëren we aandacht voor dit onderwerp. Daarmee hopen we bij het publiek bereidheid te vinden om overbodige fietsen te doneren, zodat die opgeknapt kunnen worden en aan kinderen uit de doelgroep beschikbaar gesteld kunnen worden.

Datum

16 mei 2024

Tijd

11:30 - 13:30

Locatie

Start Gemeentehuis Heerlen
Eindpunt WerkvoorHeerlen
QR code